Waarom In Avanti?

Waarom In Avanti?

In Avanti betekent: vooruit. Dat is wat ik doe als persoonlijke assistent, ik help u vooruit.

U als ondernemer bent goed in… ondernemen. Alleen, hoe vaak komt het niet voor dat u zich bezig moet houden met allerlei randzaken, zoals het beheren van uw agenda, e-mails of post versturen, het nabellen van klanten of plannen van afspraken? Als persoonlijk assistent kan ik die taken voor u uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op waar het om draait. Zodat uw bedrijf vooruit kan.

Moet er een relatiegeschenk bezorgd worden? Of moet er een vergadering of werklunch geregeld worden? Moet daarbij genotuleerd worden? Ik doe het voor u. Ook bij het organiseren van een bedrijfsuitje of symposium kan ik mijn diensten inzetten. Zoekt u een gastvrouw bij een evenement? Vervanging bij ziekte? Geen probleem. Ik bied ondersteuning op ieder gebied, alle voorkomende werkzaamheden zijn bespreekbaar. Ik denk met u mee, ben proactief en oplossingsgericht. En ik sta graag voor u klaar, een bezige bij die niet steekt maar prikkelt.

Daarom: In Avanti

Nieuwsgierig Geworden?

Neem contact op via het formulier op deze website of bel 06 - 303 610 14. Samen bespreken we dan wat ik voor u kan betekenen.

Uw persoonlijke assistent

Neem Contact Op

Bel 06 - 303 610 14 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

In Avanti, uw persoonlijke assistent!