Hoe werkt In Avanti

Hoe werkt In Avanti?

Als u op zoek bent naar een persoonlijke assistent gaan we samen in kaart brengen waar u handjes te kort komt in uw bedrijf. We maken duidelijke afspraken over wat we willen bereiken en hoe ik me daarvoor ga inzetten. Daarna kan ik snel en efficiënt aan de slag, terwijl u zich weer helemaal kunt focussen op het ondernemen.

Ik ben heel flexibel inzetbaar, zowel op uw bedrijfslocatie als vanuit mijn eigen kantoor. De keus is aan u, waar ik werk en op welke dagen en tijden is voor mij altijd bespreekbaar.

Ik werk zelfstandig en kom dus niet in loondienst bij u. De uren die ik nodig heb voor het werk breng ik in rekening. Ook als ik vanuit mijn eigen kantoor werk zijn dat eerlijke uren. Wel de tijd die ik besteed aan het werk waar u zelf niet aan toe komt, niet de tijd voor tussendoor even boodschappen doen. Mijn uurtarief is € 55,00 per uur, exclusief 21% BTW.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op voor een informatief gesprek. Dat kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via nummer 06 - 303 610 14. En wie weet, misschien kunt ook u binnenkort weer ‘In Avanti’!

Hoe werken wij

Kom in contact

Bel 06 - 303 610 14 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

In Avanti, uw persoonlijke assistent!